Корсак Світлана Іванівна - лікар

Корсак Світлана Іванівна - фото
СпеціальністьХірургія
Тип лікаряЛікар-хірург
Адресамісто Київ, вул. Запорожця Петра, 26
РайонДніпровський
СтатьЖінка
Телефон0443002606 / 0443002541

Відгуки про - Світлана Іванівна Корсак

Наталія
18 липня 2024

Розпочну з того, що прийшла до даного «лікаря» за направленням від сімейного терапевта, оскільки виявила у себе за вухом на кістці голови ущільнення, яке при пальпації болить. Не на самому вусі, а за ним. Отже, терапевт направила саме до хірурга на лікування або ж видалення. Я прийшла у встановлений час. З порогу хірург почала приниження мене, коли я пояснювала ситуацію. Вона сказала, що це не до неї , а до ЛОРа, так ніби це я сама себе до неї відправила ( номер направлення був і все було офіційно!). Зверталася у зневажливій формі, переходила на «ти». Ущільнення навіть не помітила ( хоча терапевт до цього звісно його помітила і відчула теж пальцями). Хірург почала казати, що то кістки за вухами і треба вчитися було у школі, щоб про них знати ( я в курсі про кістки, але саме на кістці і утворилося ущільнення чи жировик, який вона навіть не відчула), і мене, особистість з трьома вищими освітами почала запитувати, чи вчилася я в школі, оскільки це просто кістки ?!! Це просто нечувано!!! Я чекала годину на цей прийом, щоб отримати лікування або ж хірургічне видалення цього новоутворення, тому що воно мене турбує, але точно не для того, щоб його не помітили, а з мене зробили якусь дурепу. Визнаючи свою некомпетентність, даний «спеціаліст» сама відвела мене до завідувача, яка нарешті помітила мою проблему і призначила лікування. Виникає питання: до яких пір пацієнт, маючи декларацію, приходячи з явною проблемою з відповідним направленням до профільного фахівця не те, що не отримує допомоги й лікування, а отримує ще й приниження й зневагу?!!! Даному «спеціалісту» некомпетентному близько 75-80 років. То можливо варто піти з професії, якщо в ній нічого не тямиш і ще й поняття не маєш про професійну етику?! Це просто ганьба тримати на роботі такого лікаря. Вона ходить на роботу отримувати гроші за приниження пацієнтів, а лікувати нікому. Прошу звернути увагу на відгук і вирішити питання з так званою працею такого «спеціаліста».


Наталія У.
18 липня 2024

Розпочну з того, що прийшла до даного «лікаря» за направленням від сімейного терапевта, оскільки виявила у себе за вухом на кістці голови ущільнення, яке при пальпації болить. Не на самому вусі, а за ним. Отже, терапевт направила саме до хірурга на лікування або ж видалення. Я прийшла у встановлений час. З порогу хірург почала приниження мене, коли я пояснювала ситуацію. Вона сказала у грубій формі, що це не до неї, а до ЛОРа, так ніби це я сама себе до неї відправила (номер направлення був і все було офіційно!). Зверталася у зневажливій формі, переходила на «ти». Ущільнення навіть не помітила (хоча терапевт до цього звісно його помітила і відчула теж пальцями). Хірург почала казати, що то кістки за вухами та треба вчитися було у школі, щоб про них знати (я в курсі про кістки, але саме на кістці та утворилося ущільнення чи жировик, який вона навіть не відчула), і мене, особистість з трьома вищими освітами почала запитувати, чи вчилася я в школі, оскільки це просто кістки ?!! Це просто нечувано!!! Я чекала годину на цей прийом, щоб отримати лікування або ж хірургічне видалення цього новоутворення, тому що воно мене турбує, але точно не для того, щоб його не помітили, а з мене зробили якусь дурепу. Визнаючи свою некомпетентність, даний «спеціаліст» сама відвела мене до завідувача, яка нарешті помітила мою проблему і призначила лікування. Виникає питання: до яких пір пацієнт, маючи декларацію, приходячи з явною проблемою з відповідним направленням до профільного фахівця не те, що не отримує допомоги й лікування, а отримує ще й приниження й зневагу?!!! Даному «спеціалісту» некомпетентному близько 45-60 років. То можливо варто піти з професії, якщо в ній нічого не тямиш і ще й поняття не маєш про професійну етику?! Це просто ганьба тримати на роботі такого лікаря. Вона ходить на роботу отримувати гроші за приниження пацієнтів, а лікувати не хоче і не може. Прошу звернути увагу на відгук і вирішити питання з так званою працею такого «спеціаліста».


Наталія
19 липня 2024

Розпочну з того, що прийшла до даного «лікаря» 18.07.2024 за направленням від сімейного терапевта, оскільки виявила у себе за вухом на кістці голови ущільнення, яке при пальпації болить. Не на самому вусі, а за ним. Отже, терапевт направила саме до хірурга на лікування або ж видалення новоутворення. Я прийшла у встановлений час. З порогу хірург почала приниження мене, коли я пояснювала ситуацію. Вона в грубій формі сказала, що це не до неї, а до ЛОРа, так ніби це я сама себе до неї відправила ( номер направлення був і все було офіційно, до того ж утворення було за вухом, а не на ньому, тобто вже на кістці голови і ЛОР тут ні до чого!) Зверталася «лікар» до мене у зневажливій формі, переходила на «ти». Ущільнення навіть не помітила ( хоча терапевт до цього звісно його помітила і відчула теж пальцями). Хірург почала казати, що то кістки за вухами і треба вчитися було у школі, щоб про них знати ( я в курсі про кістки, але саме на кістці зліва і утворилося ущільнення чи жировик, який вона навіть не відчула), і мене, особистість з трьома вищими освітами почала запитувати, чи вчилася я в школі, оскільки це просто кістки ?!! Це просто нечувано!!! Я чекала годину на цей прийом, щоб отримати лікування або ж хірургічне видалення цього новоутворення, тому що воно мене турбує, але точно не для того, щоб його не помітили, а з мене зробили якусь дурепу. Визнаючи свою некомпетентність, даний «спеціаліст» сама відвела мене до завідувача, яка нарешті помітила мою проблему і призначила лікування. Виникає питання: до яких пір пацієнт, маючи декларацію, приходячи з явною проблемою з відповідним направленням до профільного фахівця не те, що не отримує допомоги й лікування, а отримує ще й приниження й зневагу?!!! Даному «спеціалісту» некомпетентному близько 55-60 років. То можливо варто піти з професії, якщо в ній нічого не тямиш і ще й поняття не маєш про професійну етику?! Це просто ганьба тримати на роботі такого лікаря. Вона ходить на роботу отримувати гроші за приниження пацієнтів, а лікувати не хоче і не може. Прошу звернути увагу на відгук і вирішити питання з так званою працею такого «спеціаліста».Таких «лікарів» не повинно бути в принципі!


Напишіть свій відгук про лікаря - Світлана Іванівна