КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "1-А МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА М. ЛЬВОВА"

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО
АдресаЛьвівська обл. місто Львів вул. Руська, 20
Тип клінікидержавий (комунальний) заклад
Телефон+380322356558 / +380675223105

Відгуки про - КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "1-А МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА М. ЛЬВОВА"

Надія
17 січня 2024

Старовинна будівля в центрі міста, в якій знаходиться поліклініка. Комфортно, чисто, затишно. Рівень медичного обслуговування на високому рівні!


МАРІЯ
22 січня 2024

Поліклініка гарна ззовні і всередині. Оновлення персоналу пішло на користь.


ПАВЛО ДУБЕНСЬКИЙ
23 січня 2024

Я дуже задоволений якістю обслуговування в цій поліклініці. ✨ Лікарі та медперсонал професійні, уважні та доброзичливі. Вони завжди слухають мої скарги та надають ефективну допомогу. Приміщення чисті та затишні, обладнання сучасне та безпечне. Я рекомендую цю поліклініку всім, хто шукає надійного та якісного медичного партнера.


Юрій
23 січня 2024

Всім, хто шукає надійного та якісного надавача медичних послуг, рекомендую 1 поліклініку м.Львова!!!


МАРІЯ
23 січня 2024

Шановні лікарі! Я хочу висловити вам свою щиру подяку за амбулаторне лікування, яке я отримала у вашому закладі. Ви показали високий професіоналізм, людяність і турботу про моє здоров'я. Завдяки вам я відчуваю себе набагато краще і маю надію на повне одужання.


Юрій
24 січня 2024

Я недавно скористався послугами нашої поліклініки. Дуже радий та задоволений послугами та обслуговуванням. Медичний персонал намагається зробити все можливе, щоб всі пацієнти почували себе комфортно та отримували якісну медичну допомогу.


Юрій
29 січня 2024

Я дуже задоволений роботою цієї поліклініки. Персонал завжди доброзичливий і готовий допомогти. Лікарі професійні та уважні до потреб пацієнтів. Обладнання сучасне, а умови комфортні.


ПАВЛО ДУБЕНСЬКИЙ
5 лютого 2024

01.02.2024 я відвідував 1 поліклініку м.Львова, що знаходиться на вул. Руській, 20. Мене консультував досвідчений та уважний сімейний лікар. Він оглянув мене, встановив діагноз та призначив ефективне лікування. У клініко - діагностичній лабораторії мені швидко точно зробили аналізи. Персонал поліклініки був надзвичайно доброзичливим, ввічливим та компетентним. Я відчував себе комфортно. Я рекомендую цю поліклініку всім, хто шукає якісну медичну допомогу в Львові.


Марта
7 лютого 2024

Мій візит до поліклініки був дуже позитивним. Лікарі були доброзичливими та професійними, а обслуговування було швидким та ефективним. Я вражений якістю медичних послуг, які мені надали. З нетерпінням чекаю наступного візиту!


Андрій
16 лютого 2024

Я дуже задоволений роботою КНП "1 міська поліклініка м.Львова". Це поліклініка з багатою історією та досвідом, яка надає високий рівень медичної допомоги населенню міста. Тут є різні спеціалісти, які знають свою справу та дбають про пацієнтів. Поліклініка обладнана сучасними апаратами та інструментами, які дозволяють проводити різні дослідження та процедури. Поліклініка також бере участь у соціальних програмах, які спрямовані на покращення здоров'я громадян.


Напишіть свій відгук про клініку - КНП "1-А МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА М. ЛЬВОВА"