Титаренко Ірина Сергіївна - лікар

Титаренко Ірина Сергіївна - фото
СпеціальністьТерапія
Тип лікаряЛікар-кардіолог
Адресамісто Дніпро вул. Батумська 13
РайонІндустріальний
СтатьЖінка
Початок (стаж) роботи1 серпня 2017
Телефон0962018375

Відгуки про - Ірина Сергіївна Титаренко

Людмила
26 червня 2024

Жахливий некомпетентний лікар! Грубіянка, яка зверхньо та неповажно ставиться до пацієнтів! Дозволяє собі некоректні зауваження. Працює на посаді кардіолога, але не може поставити коректний діагноз!!! Жах і позор.


Марина
2 липня 2024

На всі 100 % погоджуюсь з коментарем. У мого чоловіка, військовослужбовця, направленого на консультацію до цього 'лікаря-кардиолога' тільки погіршився стан. Піднявся тиск, який тільки привели в норму. Людині 58 років, не з першого разу допустили до служби якраз із-за проблем з серцем і підвищеним тиском. Але ж лікар Титаренко Ірина Сергіївна, яка працює лікарем неповних шість років заявляє людині, яка вирвалась з пекла, що ті лікарі не компетентні і взаглі 'Вы хоть знаете где находится сердце'. Таке враження, що лікарю Титаренко І.С. треба комусь розказати, де знаходиться серце, що таке повага до пацієнтів і колег.


Марія
2 липня 2024

Заяви лікаря, що попердні заключення лікарів-кардіологів з двох кардіо центрів Дніпра некомпетентні, а от вона, працюючи лікарем всього 6 років, супер компетентна, виглядають просто смішно. Ми би і посміялись, аби такі заяви не привели людину до критичного стану. А вона ще ж ставить діагноз і назначає ліки. Невихована некомпетентна, немає поваги ні до пацієнтів на до колег. Соромно за лікарні в яких вона працює і сумно, що таких лікарів допускають до людей


Напишіть свій відгук про лікаря - Ірина Сергіївна