Чемеріс Альона Миколаївна - лікар

Чемеріс Альона Миколаївна - фото
СпеціальністьФізична терапія
Тип лікаряФізичний терапевт
Адресамісто Київ шосе Харківське 121
РайонДарницький
СтатьЖінка
Телефон0445644792

Відгуки про - Альона Миколаївна Чемеріс

Руслан
21 березня 2024

Хочу висловити подяку Чемеріс Альоні Миколаївні за професійний підхід та якісне лікування. Звертаюсь до лікаря з фізичної терапії вперше і мега задоволений результатом. Компетентна та чуйна, підказала як правильно робити вправи, показала, підібрала комплекс саме для мене і мені допомогло. Дякую вам.


Джелмач Михаил Юрьевич
21 березня 2024

Альона Миколаївна була моїм лікарем на ЛФК, майже місяць,зарекомендувала себе як чуйний лікар та добра і професійна людина ,із відчуттям своєї справи а також дуже уважної до проблем моєї хвороби, можу рекомендувати Альону Миколаївну як справжнього фахівця своєї справи.


Людмила
21 березня 2024

Вдячна долі, що на реабілітацію після перелому ноги і порушення опорно-рухового апарату попала саме к Вам, Олена Миколаївна. Ви мені чітко підібрали комплекс вправ. У Вашому підході до реабілітації, відчувається професійний підхід до роботи. На всі питання, що у мене виникали я отримувала вичерпну відповідь. Щиросердно дякую Вам,пані Олено за допомогу у відновленні моєї рухової активністі.


Зінаїда
21 березня 2024

Хочу виразити велику вдячність Чемеріс Альоні Миколаївні! За передусім високу професійність, уважне та турботливе ставлення до пацієнтів, бажання і вміння допомагати кожному хворому. Після проходження курсу реабілітації почуваюся набагато здоровішою, а після ударнохвильової терапііі зникло напруження у м'язах. З допомогою Альони Миколаївни, я поборола загострення остеохондрозу. Дуже дякую Вам та усім іншим лікарям які допомогли мені. Бажаю Вам успіхів у Вашій роботі!


Микола
21 березня 2024

Уважний та відповідальний лікар із знанням своєї справи!


Самотина Любовь
26 березня 2024

Рекомендую відділення реабілітації. Лікарі привітні, гарне ставлення. Зі мною працювала фізичний терапевт Чемеріс Альона Миколаївна результатом задоволена. Рекомендую


Кір'ян Світлана
26 березня 2024

Чудове віділення реабілітації мій фізичний терапевт Чемеріс Альона Миколаївна дуже професійний та клаліфікований, чуйний. Рееомендую.


Лариса
26 березня 2024

Потрапила до фізичного терапевта Чемеріс Альони Миколаївни ЛФК номер 602 з травмою колінного суглоба. Вже після другого відвідування відчула покращення в коліні. Альона спеціаліст своєї справи - знає, як та з якими навантаження за допомогою фізичних вправ та тренажерів досягти результатів в покращенні стану здоров'я пацієнта. Велика їй подяка та всій команді в відновленню стану здоров'я людей.


Євген
27 березня 2024

Прекрасний лікар. Відповідально ставиться до процесу реабілітації. Не шаблонно, а з індивідуальним підходом. Я та моя спина дуже задоволені отриманим результатом.


Ольга
27 березня 2024

Попала на реабілітацію з спиною, направила невролог. Мені все пояснили, надалі інфомацію, показали та підібрали комплекс. Реабілітацією задоволена. Вдячна фізичному терапевту Чемеріс Альоні Миколаївні, хто потребує реабілітацію звертайтесь.


Юлія Мельник
29 березня 2024

Рекомендую відділення реабілітації, дуже гарне відношення, кваліфікована допомога і індивідуальний підхід до кожної людини. Мій фізичний терапевт Чеміріс Альона Миколаївна ❤️❤️❤️


Давидок Надія
3 квітня 2024

Дуже дякую відділень реабілітації за допомогу звернулась після перелому , мій фізичний терапевт Чемеріс Альона Миколаївна розпрацювали руку. Гарна атмосфера, гарне відношення, повага до пацієнтів. Рекомендую відділення реабілітації, залишилась задоволена.


Юшник Ларіса
6 квітня 2024

Хочу висловити подяку Чемеріз Олені, за професійний підхід та лікування. Вдячна долі, що ми з нею зустрілись в центрі реабілітаціі.Сьогодні в неї день народження.Вітаємо і бажаємо, щоб вона завжди була здорова, щаслива і багата під мирним небом!!!


Напишіть свій відгук про лікаря - Альона Миколаївна