Коломійчук Інна Ігорівна - лікар

Коломійчук Інна Ігорівна - фото
СпеціальністьЗагальна практика - сімейна медицина
Тип лікаряЛікар загальної практики - Сімейний лікар
Адресамісто Умань вул. Шевченка 50
СтатьЖінка
Телефон0474433621

Відгуки про - Інна Ігорівна Коломійчук

Оксана
11 січня 2024

Некомпетентний лікар, якщо її так можна назвати! Краще не ходити до такого лікаря взагалі, вона напряму за консультацію каже скільки їй винні коштів, хоча це не приватна клініка і мало того назначення неефективні. ледь не залікувала до смерті. Добре, що вчасно звернулися в Черкаси і лікар нам допоміг!


Марина
25 січня 2024

Нічого хорошого сказати про цю лікарку не можу. Прийшла до сімейного лікаря, щоб мене послухали і оглянули, кашель на протязі двох тижнів, задала пару запитань, чи була температура, які ліки приймала, а слухати не схотіла, може вона взагалі не знає як це робиться! При виході з кабінеті показала на скриньку для допомоги, якісь благодійні внески у сумі 250,00 грн. Я була в шоці, це що приватна клініка!? Жіночко, я розумію, що зараз нелегке становище у країні, але це вже занадто, мало того ніякого лікування не назначала. Зверталася до терапевта в лікарню, щоб послухали, в результаті гострий бронхіт!


Горпина
11 березня 2024

Цензура. Не рекомендую!


Анна
9 липня 2024

Шановні, а Ви взагалі були на прийомі у даного лікаря!? Якби були то б чудово знали що у неї в кабінеті немає ніяких скриньок і нічим подібним з вищенаписаного лікар не займається.... Обрала дану лікарку давно по рекомендаціях. На даний час від себе можу сказати лише гарні слова: врятувала не одне життя, висококваліфікована, відповідальна лікарка! Ми з чоловіком дякуємо Вам Інна Ігорівна!


Олександр
10 липня 2024

Шановні. Я звертався не одноразово до цього лікаря. Лікар реально компетентний і професіонал своєї справи. За всі роки, не було навіть натяку на якусь винагороду і тому подібні речі. Лікар молодий, професійний і головне, відповідально відноситься до своїх обовʼязків.


Артемій Кравець
10 липня 2024

Шановні !!! Впевнений що жодна особа яка пише такий коментарь не була в цього лікаря. Я наглядаюсь в даного лікаря скажу так жодних скриньок в кабінеті не бачив. Ставлення даного лікаря ідеальне як до пацієнта рекомендую всім і не пишіть той бред який інвалідам приснився.


Іван
10 липня 2024

Респект!!!! Все чітко, зрозуміло, адекватно, інтелігентно, а головне дієво! Одразу підписав декларацію. Слава Україні!!!


Вадим
11 липня 2024

Інна Ігорівна чудовий сімейний лікар, спеціаліст своєї професії. Жодного разу не бачив ніякої скриньки. Під час прийому лікар завжди культурно спілкується, робить всі процедури, щоб встановити правильне та коректне лікування. Чудовий вибір сімейного лікаря


Напишіть свій відгук про лікаря - Інна Ігорівна